Frokostseminar – Ekstreme prosjekter som redder liv

22. september kl. 08.30-10.00 i Akersgata 47-49

Marstrand og Prosjekt Norge i samarbeid med Leger Uten Grenser inviterer til frokostseminar.
NRK TV-aksjonen 2022 går til Leger Uten Grenser. Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød.
Frokostseminaret gir faglig inspirasjon og en anledning for ditt selskap til å bli med på høstens viktigste og vakreste tradisjon, TV-aksjonen 23. oktober.

Lindis Hurum er generalsekretær for Leger Uten Grenser og har 15 års erfaring som nødhjelpskoordinator i felt. Hun har jobbet i komplekse humanitære kriser som jordskjelvet i Haiti, ebolaepidemi i Liberia, krig i Den sentralafrikanske republikk og redningsoperasjon på Middelhavet.

I dette eksklusive foredraget om prosjekter gjennomført under ekstreme forhold, viser hun oss hvilke metoder de bruker i sin eierstyringsrolle, hvilke kriterier de vektlegger i styringen av egen ressursportefølje og hvordan du kan bruke deres erfaringer i din bedrift.

Reserver plass ved å melde deg på her

Marstrand og Prosjekt Norge gir alle inntekter fra seminaret uavkortet til Leger Uten Grensers livreddende arbeid. Arrangementet koster fra 510,- og vi oppfordrer alle til å gi så det monner. (510,- gir livreddende vaksine mot meslinger til 170 barn).

Kan du ikke møte fysisk? Seminaret streames, så fra 1050,- (meslingvaksine til 350 barn) kan hele din bedrift delta uansett hvor dere holder til.

Støtt spleisen vår her

Dette er en unik mulighet til å lære om Leger Uten Grenser, til å få et innblikk i en helt unik arbeidsmetodikk og til å være med på verdens største dugnad, TV-aksjonen NRK Leger Uten Grenser.

SAMMEN REDDER VI LIV, et prosjekt av gangen.

Lindis Hurum har tidligere utgitt boken «Det finnes ingen de andre, det er bare oss», der hun forteller sterke historier fra arbeid i felt. Boken selges på arrangementet, og inntektene fra boksalget går til TV-aksjonen.

Vi serverer frokost, kaffe og te fra kl. 8.30. Arrangementet starter kl. 9.00